Amerikanske lækkerier

WAY! Super Best på Vesterbro Torv i Aarhus har igen taget amerikanske og britiske lækkerier hjem i sortiment! Nu placeret ved siden af grøntsagsafdelingen og juice og saft.

Billede0570

Her er hvad mit raid bestod af.

French’s yellow mustard- sennep der bare er mums!

En dåse pumpkin- Indmaden af et græskar der lige er klar til at lave amerikansk pumpkin pie ud af, opskriften står endda på dåsen, der skal bare tilsættes en dåse kondenseret mælk og lidt krydderier, og så hælder man det over en tærtedej og bager. Easy-peasy!

Heinz Mayonnaise- Verdens absolut bedste mayonnaise (ud over den man naturligvis selv laver).

Pop-tarts- det nærmeste amerikanerne kommer til hindbærsnitter TIL MORGENMAD!!! De lunes i ovnen eller på brødristeren og er lækre sprøde og søde! Me like!

En dåse Marsmellow Fluff- jeg har snart læst en del andre madbloggere der skriver om det her Fluff, så nu måtte jeg bare prøve det. Det er en form for flødebolleskum. Prøvede lige at stikke en ske i, før jeg gik i gang med at skrive (man skal jo vide hvad det er man snakker om) og det var overhovedet ikke dårligt. Faktisk langt fra! 😀 Jeg tænker allerede Fluff som topping på cupcakes og skal helt sikkert afprøve opskriften der står på glasset, peanutbutter og fluff på toast! Guf, guf! Må dog tilstå at jeg allerede efter en skefuld, okay så to da, har en smule hjertebanken af sukkeret… 😉

Der var mange flere ting jeg kunne tænke mig at smage, blandt andet noget amerikansk slik, men det må blive en anden gang.

Dette indlæg blev udgivet i Andet og tagget , , . Bogmærk permalinket.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.