Jeg blev født i 1977 og har altid elsket mad.
Min mormor og farmor står for mig som madikoner, selvom jeg sjældent laver den slags traditionelle mad de lavede, men alligevel sniger deres stil sig ind som inspiration af og til.
Min mor står for mig som kontrasten, hun lavede, og laver moderne mad. I mange år var hendes lasagne med båndpasta min absolutte yndlingsret.
Jeg laver ikke mad efter en bestemt stil, men vil gerne inspireres, og forsøger på at opsøge nye teknikker og råvarer når modet er til det.
Jeg er en glad mad-amatør og har ingen uddannelse indenfor mad, ud over den sparsomme hjemmekundskabs undervisning den danske folkeskole udbød i 80’erne og 90’erene, på Gram Skole under ledelse af Tage Rosenstand (Tage Rosenkål i folkemunde).
I stedet har jeg taget en lang akademisk boglig uddannelse, og arbejder i dag med administration ved landets anden største uddannelsesinstitution.
Bare lige for at slippe katten ud af sækken, så er jeg ordblind, og derfor vil der være diverse fejl i det jeg skriver. Det er jeg godt klar over at der er, men jeg har ikke behov for at nogen gør mig opmærksomme på mine fejl. Lær at leve med dem, det gør jeg, uden problemer! <3
Jeg kan kontaktes med seriøse henvendelser på anne ( at ) anneskoekken.dk. Spam, sure opstød og negativ kritik forholder jeg mig ikke til, og svarer derfor ikke på det.
Hej Anne. Jeg synes, at jeg så et velkendt ansigt i ridehuset i søndags, men var dog ikke sikker. Det opklarende spørgsmål må derfor være… Har du boet på vejlby kollegiet for ca. 10 år siden? Hvis ikke så glemt at jeg skrev 😉
Kære Anne
Jeg vil gerne sende dig en invitation til et spændende arrangement. Kan du sende mig din e-mail-adresse?
Bedste hilsner
Carina Callisen Dyhr