2019 annu horribilis

Godt nok har 2020 også allerede vist sig fra en grum side og jeg tror vi alle lider under Coronavirussens hærgen.

På det personlige plan var 2019 dog også ret slem, hvorfor der heller ikke var nogen aktivitet her på bloggen.

Jeg var blevet meget syg af stress, mistede mit arbejde og var på mange måder i knæ. Som i jeg kunne vitterlig ingenting. Selv helt basale ting var komplet umulige. Men med god støtte og tålmodighed fra min nære og kære er jeg langsomt kommet til hægterne igen.

Så trods den mørke skygge Corona kaster over os, så gry foråret og jeg er så småt ved at få modet og energien til at blogge igen.

Jeg starter forsigtigt ud og vil gøre mig umage med ikke at have for høje ambitioner, så lige nu sidder jeg og bikser inde bagved i maskinrummet med bloggens udseende. Det er ikke fordi den skal se så anderledes ud, men måske nogle friske billeder og tilpassede menuer vil være en start?

Håber vi ses derude!

Pas på jer selv, der er ikke nogen der gør det for jer!

Anne

Dette indlæg blev udgivet i Aftensmad, Andet. Bogmærk permalinket.

2 Responses to 2019 annu horribilis

  1. Annika Pedersen skriver:

    Pas godt på dig selv – det er noget hø hvis man kommer for langt ud idet, eller gang på gang.
    Brug dine kære 🙂 Og god fornøjelse med at lege maskinmester 🙂

    2020 har også været lettere æv i nærmeste familie.. med et enkelt lyspunkt forude håber jeg.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.