Frøken Annes Køkken i Madblogger udfordringens mølle

Der var jo også en blog der trak Frøken Annes Køkken i Madblogger Udfordringen, og jeg har været spændt som et lille barn der venter på juleaften, på hvilken af mine opskrifter der ville blive valgt, og hvad dem der fik den ud af den med deres eget personlige twist.

Dem der var så heldige at få min blog er nogle tøser der har en blog der hedder Lemon, she said. Jeg var vildt nysgerrig for at få mere at vide om hvem de var, men besluttede mig for ikke at kontakte dem, da jeg syntes de måtte kontakte mig, hvis de syntes der skulle være kontakt.

Lemon, she said tøserne valgte at lave Annas æblemuffins, og det kan jeg godt forstå, for de er også sindssygt lækre, og jeg kender andre madbloggere der har eksperimenteret med samme opskrift ved at putte marcipan i til stor henrykkelse! Min dejlige nabo Freja, der har en altmulig og mega kreativ blog har brugt opskriften her. Så det er en opskrift jeg ved fungerer, og som jeg selv benytter mig af ret tit.

Det der med når andre skal forholde sig til hvad man laver, og måske også komme med konstruktiv kritik, er en hårfin balance, og jeg har lært rigtig meget om mig selv i den her process også, og er blevet endnu skarpere på HVORFOR og HVORDAN jeg selv blogger.

Tror faktisk ligefrem at jeg vil arbejde på at få beskrevet nogle af de dogmer jeg benytter når jeg blogger. Tror jeg skal arbejde lidt på det, og så lave et rigtigt indlæg når jeg kommer dertil, eller måske ligefrem lave en fast kolonne ude i siden af min blog. Nogle af stikordene er dog:

Hvorfor blogger jeg?

 • Et eksperiment, kan jeg teknisk finde ud af det
 • Et opslagsværk som jeg kan henvise til når folk beder mig om opskrifter
 • En træningsbane hvor jeg øver mig i at blive endnu bedre til at lave mad, og derfor er det hele ikke altid så kønt
 • En praktisk skriveudfordring om et emne jeg ikke er så hæmmet i, jeg er nemlig ordblind

Hvordan blogger jeg?

 • Jeg laver maden i et almindeligt køkken
 • Jeg tager ofte billeder af processen, da jeg godt kan lide at læse madblogs på den måde qua min dysleksi
 • Jeg skriver hvad jeg selv tænker om maden og de associationer den giver mig, en slags mini erindringsbog
 • Jeg tage næsten kun billeder af det færdige resultat på det fad eller den tallerken maden bliver spist fra

Det med en blog er jo en meget personlig ting, og man har forskellige grunde til at lave en, og har forskellige mål med den. Nogen vil excellerer i outrerede teknikker og billedkompositioner, andre vil bare gerne fortælle en historie om det nære. Gæt hvilken af de to jeg er? 😉

Som jeg før har beskrevet har jeg lært rigtig mange dejlige mennesker at kende gennem denne blog, og det er jeg utroligt taknemmelig for, da jeg gennem disse mennesker har fået så utrolig mange sjove og skægge oplevelser. I ved hvem I er og I er bare nogle dejlige og fantastiske mennesker som har beriget mit liv på en hel utrolig måde! <3

 

 

Dette indlæg blev udgivet i Aftensmad, Andet og tagget , . Bogmærk permalinket.

One Response to Frøken Annes Køkken i Madblogger udfordringens mølle

 1. Liva og Lulu skriver:

  Hej Anne 🙂

  Vi har netop mailet dig om vores forhold til præcis det samme, og har prøvet at udrede et par misforståelser.

  Det er fint beskrevet, det der med konstruktiv kritik, og sejt at du sætter ord på dit eget forhold til at blogge, for det er jo en meget individuel ting.

  Bedst hilsner
  Lemon, she said

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.