I efteråret satte jeg denne dejlige paradisæblesnaps over.
Den er meget let at lave, det eneste der er at det tager op til 10 uger før snapsen er klar.
Jeg brugte:
En stor håndfuld paradisæbler fra Britt og Anders have
2 stænger kanel
2,5 dl. vodka
Æblerne vaskede jeg og nippede stilkene af, og skar i kvarte, det hele kom jeg i et rent syltetøjsglas, og lod trække i køleskab i 10 uger.
Det gav den lifligste snaps der smagte mildt af kanel og lidt sød af paradisæble, med den flotteste farve.
Jeg serverede snapsen til årets julefrokost for mine gamle holdkammerater fra Uni. De kunne godt lide snapsen, så jeg fortrød hurtigt at jeg ikke havde lavet mere af den flotte snaps.
Klidmoster lavede også en version, uden kanel, men lidt tilsat sukker, der efter sigende også var et hit!
Jeg har dropped kanel og brugt en kvist rosmarin og 40gm. rør sukker til 264gm paradis æbler