Pickle Back Shot

Dette indlæg er en del af The Memphis Roadhouse experience at home indlægget.

V__F110

Pickle Back Shot er noget der kommer i to shot glas. Før jeg satte mine ben på Memphis Roadhouse havde jeg aldrig hørt om noget lignede før, for det er et shot af lagen fra Pickle Pot, her hos mig er det lagen fra min Pickled Pumpkins, og et shot amerikansk bourbon (jeg havde Jim Beam).

Når man skal nyde et pickle back shot, tager man et glas i hvert hånd, og man drikker først bourbonnen og lige derefter lagen fra pickle potten. Det lyder måske helt tosset, men det smager faktisk ret godt, og helt specielt stærkt og syrligt! SKÅL! ;-D

Dette indlæg blev udgivet i Andre hyggerier, Opskrifter og tagget , , , . Bogmærk permalinket.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.