Jeg har nogle stakkels kolleger der må lide under min bagelyst fra tid til anden! Senest har jeg udsat dem for disse snurrer:
Det er i princippet “bare” kanelsnegle der er snurret rundt, og drysset med perlesukker efter bedste svenske beskub.
Jeg kastede mig ud i hele to varianter, én slags med den traditionelle kanelremonce og en med Nutella! Jeg har endnu ikke besluttet mig for hvilken variant der er bedst, for de er begge virkelig gode!!! 😀
Opskriften på dejen var min allerede højt elskede dej fra TV-Kringlen, som jeg lavede dobbelt portion af. Eneste variant denne gang var at jeg brugte rigtig smør og sødmælk i stedet for margarine og vand.
Remoncen bestod af :
250 g smør
1 1/2 dl sukker
2-3 spsk kanel
Fremgangsmåden er:
Man smører fyldt ud på 2/3 dele af dejen.
Så klapper man den “nøgne” 1/3 del op over fyldet.
Og så folder man den øverste 1/3 del ned over.
Snurrerne laver man ved at skære strimler af den foldede dej, twiste dem, og binde dem sammen i en løs knude. Jeg kom disse i muffinsforme, da det holder godt på fyldet og bliver en smule mindre klistret at håndtere i den sidste ende.
Når snurrerne har efterhævet lidt pensles de med æg og drysses med perlesukker.
Bages i 10-12 min ved 200.
Nutellasnurra!
Kanelsnuarrar!
Sjovt nok overlevede snurrerne ikke længe da jeg havde dem med på arbejde. Det må betyde at de har været nogenlunde spiselige! 😉
Pingback: Nutellasnurrar | Signes Mad