Coleslaw med spidskål
6 små gulerødder
1/2 spidskål
2 tsk mayonnaise
2 spsk fromage frais
1/2 tsk spidskommen
1/2 tsk sukker
1/2 tsk salt
1/2 tsk peber
Gulerødderne rives (jeg har et hemmeligt våben til det i ærmet jeg vil afsløre en anden dag) og spidskålen snittes så fint som motorikken og tålmodigheden tillader (det sidste kniber tit for mig). En tommelfingerregel er at det hele helst skal være i samme størrelse.
Posedamen bekender at det hele kommer i en pose, for så er det så nemt at ryste rundt, hvis man efterlader et stykke med luft inde i posen.
Derefter kan posen bare sættes i køleskabet indtil det skal bruges, og bare hældes direkte ud i den skål det skal serveres i. Et tip der tit bruges til mange andre ting, bland andet andre slags salater og kartoffelsalater.
Bare husk at coleslaw har det med at afgive lidt væske, så man skal ikke lave det for lang tid i forvejen før det skal serveres.
Pingback: Tærte med grøftekant | Frøken Annes Køkken
Pingback: Spis lokalt- Madbloggerudfordringen 6 | Frøken Annes Køkken