I min familie er det mig der er konfektmesteren, og derfor samler jeg på gode trix og tips inden for konfekteri!
Et tip jeg vil give videre er, hvad man stiller op med den rest smeltede chokolade man står til overs med når man har overtrukket de maripanstykker man vil lave.
Tippet er inspireret af den engelske version af Poprice overtrukket med chokolade. Man kan også bruge cornflakes, mandelflager og rosiner, og popcorn smager også rigtigt godt overtrukket med chokolade!
De seneste forsøg jeg gjorde var med Bugles, og mumsi-mums, de var gode!!
Man kommer simpelthen bare en passende mængde Bugles i forhold til den chokolade man har tilbage.
Vælter man rundt indtil alt er dækket, man kan evt. justere med lidt flere Bugles.
Og så fordeles Buglesne ud på et stykke bagepapir, det er vigtigt at de ikke rører hinanden. Leave to dry, and enjoy!
Hvis det er popcorn, cornflakes eller lignede, så arrangerer man dem i små toppe og lader tørre!
Jeg er meget i tvivl om jeg bedst kan lide popcorn eller Bugles overtrukket med chokolade, tror det må blive en delt førsteplads!
Glædelig jul!
OBS: Indlægget er ikke sponsoreret!
Rigtig godt forslag
Det er nemlig et rigtig godt tip, Kirsten, og så går der heller ikke noget chokolade til spilde! Win, win! 😀