Memphis Roadhouse- spis der før din nabo!

Jeg var i går en tur ude at spise, læs mere her fra  min partner in crime!

Vi var på Memphis Roadhouse i Christiansgade.

Jeg bestilte pullede pork, da jeg aldrig har smagt det før, på nær når jeg selv har lavet det!

På Memphis Roadhouse bruger de svinebov til deres pulled pork, da det skulle give nogle længere og mere sammenhængende trævler, når man trækker svinet! Mental note made! Det skal jeg også prøve! Too bad jeg allerede har anskaffet mig 3 nakkefileter der skal bruges først, ak et hårdt liv at have! 😉

De anbefalede at man skulle hælde en eddikebaseret BBQ sauce over, men jeg må indrømme at jeg foretræk den tomatbaserede sauce. Den var sød, stærk og rund i smagen, ikke så skarp som den med eddike. Heldigvis er det jo et frit land, så jeg kunne jo bare sovse ind i den sovs jeg ville!

Til svinet var der coleslaw, hvor kålen var fin glasagtig (a la sauerkraut), med et drys koriander (det enten hader eller elsker man) og jeg tror også små pærer stykker i en fin dressing med et kick af chipotle . Dertil et par store skiver syltede agurker (det virkede altså fint til). Store gyldne pomfritter og et par skiver ristet franskbrød. Først gloede jeg lidt på de lidt tamme skiver brød, men min kumpan mindede mig om at pulled pork jo bliver serveret i burgerboller “over there”! Så det var nok meningen at man skulle stable arrangementet sammen, så det gjorde jeg, og det var en god ide. De forskellige smags sammensætninger komplimenterede hinanden fint, og faktisk var pomfritterne en smule overflødige efter min mening! Dem kunne jeg i hvert fald ikke spise mange af ved siden af  svin og tilbehør.

Det var en rigtig lækker pulled pork Memphis Roadhouse serverede, men jeg må tilstå at Malou’s brisket altså var det bedste på bordet den aften. Skal jeg derind igen, og det skal jeg HELT sikkert, så vil jeg også have brisket!

Jeg fortryder dog ikke at jeg fik pulled pork, for nu har jeg smagt det i en original version, og har kunnet konkludere at MIN pulled pork ikke lader sig stå tilbage i forhold dem der har forstand på at lave den slags.

Nu tæller jeg bare dagene til jeg kan komme af sted igen og smage endnu en bid af ægte ærlig slowfood fra sydstaterne!!!!

Dette indlæg blev udgivet i Anbefalinger og tagget , , . Bogmærk permalinket.

2 Responses to Memphis Roadhouse- spis der før din nabo!

  1. Malou Klidmoster skriver:

    Endnu engang tak for mad – det var virkelig godt 🙂 Jeg er klar igen når du er! Så skal vi ned og ha’ BRISKET 😀

  2. Det skal vi i hvert fald! 😉

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.