En posedames bekendelser (tilbehør til tirsdagens frikadeller) vol 2

Coleslaw med spidskål

Billede0530

6 små gulerødder
1/2 spidskål
2 tsk mayonnaise
2 spsk fromage frais
1/2 tsk spidskommen
1/2 tsk sukker
1/2 tsk salt
1/2 tsk peber

Billede0531

Gulerødderne rives (jeg har et hemmeligt våben til det i ærmet jeg vil afsløre en anden dag) og spidskålen snittes så fint som motorikken og tålmodigheden tillader (det sidste kniber tit for mig). En tommelfingerregel er at det hele helst skal være i samme størrelse.

Billede0532

Posedamen bekender at det hele kommer i en pose, for så er det så nemt at ryste rundt, hvis man efterlader et stykke med luft inde i posen.

Billede0533

Derefter kan posen bare sættes i køleskabet indtil det skal bruges, og bare hældes direkte ud i den skål det skal serveres i. Et tip der tit bruges til mange andre ting, bland andet andre slags salater og kartoffelsalater.

Billede0534

Bare husk at coleslaw har det med at afgive lidt væske, så man skal ikke lave det for lang tid i forvejen før det skal serveres.

Dette indlæg blev udgivet i Aftensmad og tagget , . Bogmærk permalinket.

2 kommentarer til En posedames bekendelser (tilbehør til tirsdagens frikadeller) vol 2

  1. Pingback: Tærte med grøftekant | Frøken Annes Køkken

  2. Pingback: Spis lokalt- Madbloggerudfordringen 6 | Frøken Annes Køkken

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.