Vind rabatbilletter til MAD i Ridehuset

I den kommende weekend 17.-19. oktober er der fødevaremesse i Ridehuset i Aarhus- Mit Autentiske Danmark.

WP_002947

Jeg har fået lov til at udlodde to rabatbilletter og du kan vinde dem begge. Normalt koster indgang til MAD-messen 50,- men  med disse rabatbilletter koster det kun 25,- pr. person.

Sidste år arbejdede jeg som frivillig på messen, og du kan se hvilke oplevelser MAD 2013 bød på her. I år er jeg igen frivillig på messen, og det glæder jeg mig meget til da det virkelig er en rigtig hyggelig messe.

????????????????????

MAD i 2013

For at vinde de to rabatbilletter, skal du skrive i kommentarfeltet nedenunder, hvilken fødevareudstiller du glæder dig mest til at besøge, du kan se udstiller listen her. Vigtigt; skriv OGSÅ din mailadresse, så jeg kan skrive til dig, at du har vundet!

Skriv din kommentar senest onsdag den 15. oktober kl. 14.00 og jeg vil skynde mig at sende billetterne med posten.

Hvad jeg skal lave som frivillig på dette års MAD messe kan jeg ikke afslører endnu men det omhandler blandt andet bagværk og opskriften findes allerede på min blog, men mere om det senere! 😀

Dette indlæg blev udgivet i Aftensmad, Anbefalinger og tagget , , , . Bogmærk permalinket.

4 Responses to Vind rabatbilletter til MAD i Ridehuset

 1. Kirsten Lauridsen skriver:

  Jeg ser mest frem til at besøge Selleberg Specialiteter med alle deres dejlige kirsebær ting.
  kirsten.lauridsen@mail.telenor.dk

 2. Kristina Friis skriver:

  Madpakkerne! – Hvilket faktisk sendte mig ind på denne fremragende blog. Derudover ser jeg også frem til at besøge Danske teentusiaster.
  kristinapsk@gmail.com

  • Anne skriver:

   Kære Kristina
   Tak for dine søde ord! Håber ikke du bliver skuffet når du ser “madpakkeværkstedet” vi arbejder nemlig mest “behind-the-scene” og interagerer ikke så meget med publikum, lige ud over to tosser der sælger sild og kringle (hver for sig)! ;-)Det er Klidmoster der står for silden og jeg står for kringlen.

   Mange hilsner
   Anne

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.