MAD- Mit Autentiske Danmark 2013

I weekenden var jeg frivillig til årets MAD- Mit Autentiske Danmark madmesse i Ridehuset i Aarhus.

????????????????????

Jeg skulle sammen med Fenja, Britt, og Signe stå i madpakkeværkstedet, hvor vi lavede madpakke til stadeholderne af deres egne produkter. Malou var også at finde på messen, hvor hun havde udviklet 3 sildeopskrifter som folk så kunne stemme på hvilken de syntes var bedst.

Det var et stort projekt for Malou, og der blev lagt meget hjerteblod i opskrifterne, og derfor var det lidt stort at vindersilden skulle præsenteres af Anne Hjernøe, sammen med Claus Thyrre fra Lykkeberg, der havde leveret sildene til Malous bedrifter. Læs om Malous sildeeventyr her.

WP_000679

Vi andre puklede med at smøre 100 madpakker hver dag, lave en lille lækker salat til alle stadeholderne. Det var sjovt og spændende at være med til, men også MEGA hårdt når man til daglig bare er en kontornusser.

WP_000671

Men når man er i godt selskab, så er det heldigvis nemt at holde humøret højt.

??????????????????? Hvad skete der ellers på messen? Publikum kunne fredag og lørdag prøve at lave vildtretter i opstillede køkkener. Det var denne unge dame oppe og prøve til stor jubel og morskab:

WP_000667Det blev til fasaner i marokkanske krydderier, og fasanerne var helt frisk skudte, og blev flået i Ridehuset. Personligt var jeg henne og hive nogle halefjer ud af røven på nogle af dem, som en souvenir, der ny pryder min stue som et dejligt minde.

WP_000666Er de ikke bare smukke?

Om søndagen var der kåring af året vildtret, hvor der var professionelle kokke der konkurrerede om at lave årets vildtret til et panel af andre professionelle kokke. Det hele blev styret af Anne Hjernøe.

WP_000673

Alt i alt en rigtig dejlig messe, med masser af dejlig mad. Skal I se hvad jeg endte med at slæbe hjem af dejlige ting og sager fra messen:

???????????????????????????????????????????????D

WP_000682

 

Alle skabe og skuffer hjemme hos mig er proppede til bristepunktet med goodies fra MAD messen, det bliver et dejligt efterår hos mig med en masser lækkerier.

 

Årets første julegave blev også skaffet i Ridehuset, så er det spændende bare HVEM den er til!

 

 

Dette indlæg blev udgivet i Anbefalinger og tagget . Bogmærk permalinket.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.