Ranch Dressing

Dette indlæg er en del af The Memphis Roadhouse experience at home indlægget.

V__F110

Ranch Dressing er det man dypper Southern Fried Chicken Strips i. Denne opskrift googlede jeg mig til og fandt at Heidis opskrift på ranch dressing fra bunden var lige den opskrift jeg ville bruge, så jeg har fulgt hendes anvisninger til punkt og prikke, hvilket var en rigtig god ide, for det blev en VIRKELIG god ranch dressing. Heidis opskrift giver ca. en halv liter dressing.

Dressingen har bedst af at trække lidt, så man kan med fordel lave den dagen før den skal bruges.

Man skal bruge:

?????????????????

1 1/4 dl mayonnaise
1 1/4 dl Cheasy Fraiche 6%
2 tsk olivenolie
2 tsk citronsaft
1 1/4 dl kærnemælk
½ spsk Worcestershire sauce
½ tsk æblecidereddike
2 spsk purløg, finthakket
1 lille dusk persille, finthakket
½ fed hvidløg, finthakket
1 tsk løgpulver
½ tsk tørrede dildspidser
1 tsk fint salt
lidt peber
1/2 tsk cayenne peber

Det hele piskes sammen, og smages til med salt, peber, surt og sødt. Jeg rystede mit i et glas, som jeg også opbevarede dressingen i.

WP_000691

Heidi skriver at dressingen kan holde sig i en lufttæt beholder i en uge i køleskabet og det kan jeg bekræft, da Malou og jeg nemlig slet ikke kunne konsumere en halv liter.

WP_000762

Jeg brugte resten af dressingen til en coleslaw i dagene efter (bare hvidkål fintsnittet på mandolinjern og revet gulerod) og det blev sådan cirka den BEDSTE coleslaw jeg nogensinde har lavet. Fremover bruger jeg ranch dressing HVER gang jeg laver coleslaw! Mums!

 

 

Dette indlæg blev udgivet i Aftensmad, Opskrifter og tagget , , . Bogmærk permalinket.

2 Responses to Ranch Dressing

  1. Sofie skriver:

    Kan man erstatte Worcestershire saucen med noget?:)

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.