Godt Nytår!

Håber alle vil få en dejlig aften i morgen aften, nytårs aften!

Nytåret er tit forbundet med god mad, og det er også tilfældet her i hytten!

Vi bliver en lille eksklusiv skare, der skal smovse i rigtig god mad! Drikke en masse dejlige drinks og lave en masse fis og ballade!

Det meste af nytårsmenuen er planlagt, men alt er endnu ikke helt på plads! Det bliver en meget traditionel middag, men hvad gør det, når det er godt?

Vi starter med blinis med creme fraiche, rødløg og noget caviar-wannabe (budgettet tillader desværre ikke den ægte vare)!

Dernæst skal vi have hummersuppe, og jeg har flottet mig ved at købe 2 hummere af 500g, dog frosne. Har helt ærlig ikke nosser nok til at købe dem levende, har det svært nok ved at håndtere krabaterne i død tilstand. Ja, vi er ude i noget der ligner en skaldyrs-fobi! Kan ikke ha’ de der klør, lange “følehorn” og øjne på stilke! Brrrrr jeg får helt kuldegysninger bare at skrive om det!!!! Nå, men sidste år lykkedes de da mig at lave en ganske hæderlig hummersuppe, så det satser jeg på at jeg kan igen i år!

Så skal vi have en lille lime og mynte granité til at rense ganen.

Det næste på menuen er en kalve coulotte marineret i hvidløg og rosmarin. Dertil skal vi have spinat og champignon stegt i riiiiigeligt smør, bagekartofler med basilikum smør og bacon smør og fyldte peberfrugter.

Desserten kender jeg i skrivende stund ikke, da det er en surprise, ved bare at det er noget med chokolade.

Til midnat skal vi have hjemmebagt (dog ikke af mig) kransekage med nougat!

MUMS, og velbekomme!

Jeg skal forsøge at blogge om så meget jeg kan af menuen, men hvis det hele kikser og jeg får stress, så vil jeg koncentrere mig om at servere spiselig mad, frem for at tage billeder til bloggen! 😀

Happy Newyears allesammen!

WP_000713

Billedet er af al det nytårsfis og de bobler vi skal have gang i! Bemærk stylterne øverst til venstre som jeg har købt mig, og skal forsøge at stavre rundt i.

Dette indlæg blev udgivet i Andet og tagget , , , , . Bogmærk permalinket.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.