Til årets nytårs menu skal vi have bagekartofler, og derfor skal der også være noget lækkert at komme i de bløde og lækre kartofler.
Det bliver i år til Bacon Smør:
Man tager;
100 g smør
1 pk. almindelig stribet bacon, der er stegt til perfektion OG afkølet (det er meget vigtigt ellers smelter smørret)
Skal tilstå at jeg også tilsatte 1/2 tsk almindelig ufarlig paprika for at hjælpe farven lidt på vej
En mini-hakker (kan også gøre med kniv)
Og wrooom-wroooom! Har man bacon smør! 😀
Det pakkes i en rulle af husholdningsfilm.
Til Basilikum smør tager man:
150 g smør
1 lille potte frisk basilikum (skyllet og pillet)
1 tsk groft flagesalt (det giver lidt lækker tekstur i smørret)
Og igen wrooom-wrooom! Så har man basilikum smør der smager fantastisk!!! 😉
Easy-peasy, nu kan det hvile i køleskabet til i morgen aften!
Pingback: Godt Nytår! « Frøken Annes Køkken
Pingback: Godt Nytår! | Frøken Annes Køkken