Anne-pandes nye stegepande!

Frøken Anne har fået en ny stegepande, fordi der i sammenflytningen og sammenfletningen af to køkkener røg en del slidte stegepander ud.

Efter en indflytterfest var flere af vores venner så søde at gives os et gavekort til en fantastisk dejlig butik i Aarhus, nemlig Kunst og Køkkentøj ved åen.

WP_005795 (2)

Heldigvis fik jeg trumfet igennem, hvad gavekortene skulle bruges til, nemlig ny stegepande.

Godt hjulpet af den søde Mette i Kunst og Køkkentøj fik vi valgt denne Ilsa pande i rustfrit stål. Vi fik tilmed også nøje instruktioner i hvordan vi skulle bruge den, og det er da service der vil noget! 😉

WP_005798 (2)

Man skal sætte en pande som denne over svag varme på komfuret med det samme man går i køkkenet og lade den varme langsomt op og blive gennemvarm. Så behøver man nemlig slet ikke at skrue helt op på fuld blus for at stege maden.

WP_005800 (2)

Jomfruturen med den nye stegepande blev karbonader paneret i knust flæskesvær, det er en af favoritterne her i hytten.

Dette var af frilands hakket kalv & flæsk der blev formet til karbonader, vendt i kikærtemel, æg og så knust flæskesvær. Er man mere til den traditionelle metode, så bruger man bare mel og rasp. Husk at stege i smør og olie.

Karbonaderne stege rigtig godt på panden og blev dejligt sprøde, jeg elsker simpelthen min nye stegepande.

WP_005801 (2)

Bon appetit!

Dette indlæg er IKKE sponsoreret, jeg vil blot dele min begejstring over en butik der giver god service og som hjælper kunderne med at finde frem til det helt rette.

 

 

Dette indlæg blev udgivet i Aftensmad, Anbefalinger, Opskrifter og tagget , , , , , , , . Bogmærk permalinket.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.