Kulinarisk Sydfyn 2016

For 4. år i træk drager jeg til Svendborg den sidste weekend i juni, og det gør jeg fordi jeg skal til Kulinarisk Sydfyn, nordens største fødevaremarked, og jeg glæder mig som et lille barn der glæder sig til juleaften!

kulinarisksydfynlogo-citta2

I år er Malou aka. Klidmoster og jeg blevet spurgt om vi vil holde et oplæg, og det betyder at vi skal have debut på vores foredag “Klidmoster og Annes Køkken- Et indblik i to madbloggeres kærlighed til de gode råvarer” på den Kulinariske Folkehøjskole under Kulinarisk Sydfyn. Der er stadig ledige billetter! Kulminationen på vores foredrag bliver smagsprøver på to ting der har stor betydning for os begge, naturligvis hjemmelavede!

Det skal nok blive spas!

WP_002317

Ellers glæder jeg mig til at networke med alle udstillerne, se de spændende produkter og spise en masse god mad og hygge med den dejlige Klidmoster.

Er man et godt madøre så er det faktisk et fødevare marked der er værd at rejse langt efter, jeg kan kun på det varmeste anbefale at drage til Svendborg denne weekend.

Ses vi den 25. og 26. juni i Svendborg?

Se mine indlæg om fra tidligere år her:

Kulinarisk Sydfyn 2013

Kulinarisk Sydfyn 2014

Kulinarisk Sydfyn 2015

Dette indlæg blev udgivet i Anbefalinger og tagget , . Bogmærk permalinket.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.