Jeg kender ikke rigtig nogen der ikke kan lide hindbærsnitter, faktisk kender jeg mest nogen der RIGTIG godt kan lide hindbærsnitter, og min kæreste er ingen undtagelse.
Derfor var det også ham der bagte disse hindbærsnitter, og han tog udgangspunkt efter opskriften her hos Urtekram, men ændrede dog nogle ting, så det passede til hvad vi havde i skabene.
Han brugte til ca 8-10 hindbærsnitter:
75 g fedtreduceret mandelmel
50 g fedtreduceret kokosfiber mel (helt fintmalet kokosmel)
75 g økologisk smør
50 g kastanjepure
1 tsk vaniljepulver (ikke vaniljesukker)
Fyld: Hindbærmarmelade uden kerner og klumper, den kan købes cremet
Pynt: glasur, frysetørret hindbær og lidt chokoladekrymmel
Kastanjepure- se også mine kastajnesnurrar
De to slags mel, smør, kastajnepure og vaniliepulver æltes sammen.
Lad dejen hvile mindst en halv time, men gerne mere, i køleskabet.
Rul dejen ud mellem to stykker bagepapir og stik dem ud i 16-20 cirkler, enten med en udstikker eller et glas.
Læg cirklerne på en bageplade med bagepapir på og bag dem ved 160 grader i ca 12 min. Lad dem afkøle.
Fordel hindbærmarmelade på halvdelen af cirklerne og læg en anden ovenpå. Pynt med glasur og drys efter eget valg.
Disse hindbærsnitter uden mel og med mindre sukker bliver ikke helt lige så sprøde som almindelige hindbærsnitter, men de smager stadigt dejligt.
Hvorfor bage hindbærsnitter uden mel, well… Det er til når man gerne vil forkæle dem der rigtig godt kan lide hindbærsnitter, men ikke kan tåle hvedemel. <3