Kulinarisk Sydfyn 2013

Inden jeg havde min egen madblog havde jeg aldrig hørt om Kulinarisk Sydfyn, så hvis du ikke lige ved hvad det er, er det helt i orden.

Denne weekened d. 29. og 30. juni byder på Kulinarisk Sydfyn i Svendborg. Det er to dage med et fødevaremekka af små og store fødevareproducenter og forhandlere, hvoraf mange er økologiske. Det er et overdådigt fødevaremarked hvor man kan gå rundt og smage på alle de dejlige ting, blive inspireret og få sig en snak med producenten.

Markedet er åbet både lørdag og søndag fra 10-17 begge dage. Lørdag er der desuden Nordisk Ostefestival og søndag DM i Grill. Det skal nok blive spast at kigge på!

Jeg er nemlig så heldig at jeg er blevet inviteret derned at kigge på løjerne i weekenden, og jeg håber da det er andre der får lyst til at kigge forbi.

Du kan læse om Kulinarisk Sydfyn her!

Uheldigvis er jeg smartphoneløs denne weekend, og kan derfor ikke tage billeder, så med mindre jeg kan tiltuske mig til at låne billeder fra andre, så må I forestille jer hvor fantastisk det er for en madblogger at blive sluppet løs på sådan et fødevaremarked, sammen med andre lige så skøre madbloggere. Jeg er nemlig ikke den eneste der skal derned, glæder mig til samværd med både den dejlige Klidmoster og den lige så dejlige Signe fra Signes Mad, plus en helt masse andre madbloggere jeg ikke kender endnu! 😀

Update 1/7- 2013:

Heldigvis var der andre madbloggere der tog dejlige billeder på Kulinarisk Sydfyn og de var også ganske dejlige bekendtskaber at gøre, læs deres indlæg her;

Morten fra grydeskeen.dk har taget disse dejlige billeder.

Mens Andrea fra piskeriset.dk har lavet dette dejlige indlæg.

Og Signe har lavet et album på FB her.

Dette indlæg blev udgivet i Andet og tagget . Bogmærk permalinket.

3 Responses to Kulinarisk Sydfyn 2013

  1. Malou Klidmoster skriver:

    Ih, jeg glæder mig til en hyggelig weekend i Svendborg sammen med dig. Vi ses på banegården i morgen 🙂

  2. Pingback: Pære- og æble kompot | Frøken Annes Køkken

  3. Pingback: Luksus æblecrumble | Frøken Annes Køkken

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.