Det er fredag aften og der skulle bare lidt ekstra til!
På vej hjem fra en lang dag og en lang uge, gik jeg forbi slagteren i mit nabolag. Jeg gik straks øje på en mega lækker BØF! Et saftigt stykke af en krogmodnet oksehøjreb, og mine tænder løb allerede i vand der!
Jeg måtte bare ondulere den BØF til aften!
Jeg købte den, den var ikke billig, men den var det hele værd! BØVS!
Til bøffen lavede jeg Pommes Anne/Pommes Anna ved ikke om Anne eller Anna er det korrekte navn, men jeg hælder mod Anne! 😀
I bunden af mit køleskab havde jeg et par bagekartofler og en sweet potato der trængte til at blive brugt. Derudover brugte jeg smør (riiiiigelt af det, brugte dog kun ca halvdelen af det afbillede), revet parmesanost og hakket rosmarin og en smule frisk salvie (ikke på billedet).
Jeg havde aldrig prøvet at lave Pommes Anne før, men havde læst hvordan min madbloghelt Klidmoster havde lavet det, og fulgte hendes opskrift til punkt og prikke, på nær den søde kartoffel der var mit eget påhit.
Til Pommes Anne og BØFFEN fik jeg friske grønne bønner dampet i lidt vand og smør.
Se det var en fredagsmenu der ville noget!
BØFFEN var fantastisk mør og saftig, perfekt blød og fuldfed!
MUMS!