Jeg bliver nødt til at komme med en anbefaling.
Jeg er nu i gang med min anden pose frysetørret estragon fra firmaet Cape Herb & Spice som jeg har købt ved Chas E i Aarhus.
Det er den mest aromatiske og fantastiske estragon jeg nogensinde har smagt. Det er lige før at det er bedre og mere smagfuldt end frisk estragon. Jeg har ikke prøvet andre krydderier fra firmaet, men har til hensigt til at give en prøve. Hvis de bare er halvt så gode til andre krydderier, som de er til estragon, så bliver jeg ikke skuffet.
Jeg bruger for øvrigt også tit min frysetørret estragon i foccaiabrød. Det giver en rigtig fin krydderurt smag. Må lige se om jeg kan får strikket en opskrift sammen på det en dag!
OBS: Indlægget er ikke sponsoreret!
UPDATE 22/04- 2013 Chas E fører desværre ikke længere krydderierne fra Cape Herb & Spice fordi der ikke var nok salg i produkterne! Øv, hvor er jeg sur over at de danske forbrugere kun vil have kvantitet og de mærker de kender!





Pingback: Hverdagens helte (hverdags frikadeller med smag) « Frøken Annes Køkken
Pingback: Pulled Lamb | Frøken Annes Køkken
Pingback: Pulled Lamb | Frøken Annes Køkken
tror du ikke at du kan købe frysetørret estragon på internettet, evt. fra et EU-land?
I så fald hører jeg gerne fra dig.
Frysetørring er en optimal måde at konservere krydderurter, så de bibeholder deres fuld smag og aroma.
Jeg har selv lige prøvet at tage nogle estragonblade, vac,pakket dem og herefter blancheret dem 1 min i kogende vand og herefter smidt dem i fryseren. Jeg er spændt på deres smag og konsistens når de er tøet op og klar til brug.
Jeg har læst at de optøede ekstragon blade er lidt vandede og sjaskede i det, fordi plantecellerne sprænges ved frysningen. Men at de er lidt vandede og sjaskede i det betyder jo ikke så meget, hvis de skal anvendes i en sauce eller noget bagværk.
vh Klaus, tlf. 23 96 37 99
Hej Klaus
Det lyder spændende.
Jeg bruger mest frisk estragon fra haven i disse dage. Det er nu også dejligt.
Mvh Anne