Anmeldelse af produkter fra Slagter Lampe

Som madblogger bliver man fra tid til anden kontaktet af forskellige firmaer der spørger om man vil samarbejde på den ene eller anden måde. Ofte er svaret “nej tak” fra denne madblogger, enten fordi jeg ikke kan relatere til produktet eller det der forventes af madbloggeren er urealistisk.

MEN da folkene bag Slagter Lampe skrev og tilbød at sende en pakke med pølser, som jeg kunne skrive om hvis jeg havde lyst, sagde jeg straks ja tak. Jeg er jo vokset op i samme region som Haderslev, og kender udmærket godt deres produkter. Ja, jeg vil faktisk næsten gå så langt at sige at jeg er vokset op med at spise kålpølser fra Lampe.

WP_004688

Derfor var det også med stor fryd da jeg modtog pakken fra Slagter Lampe og så at der faktisk var mine elskede kålpølser i pakken!

En lille sjov historie med leveringen af min pakke, der jo er en pakke der bliver leveret af en fragtmand i en kølebil, er at jeg havde bedt om at få leveret pakken på mit arbejde, da jeg jo ellers ikke ville være hjemme når fragtmanden ville komme med den. Mit civile arbejde har intet med fødevarer at gøre, og derfor blev mine kolleger i receptionen lidt perplekse over at modtage en “køle pakke” og den nåede at skabe en del forvirring over hvem modtageren kunne være, fordi mit navn kun var håndskrevet på pakken.

Men jeg modtog pakken som forventet, og de to spegepølser, Sønderjysk Spegepølse og Ålerøget Spegepølse, var de første til at lade livet til min fødselsdag den efterfølgende weekend. Pølserne blev spist rub og stub af gæsterne, og jeg er selv ret vild med den ålerøgede spegepølse, og har altid været det.

WP_004911

Det næste hold pølser der blev fortæret var Ringridder pølserne, der jo er en stor tradition i Sønderjylland, og det blev til en grillaften med min kæreste. Vi var begge meget begejstrede for pølserne og kan man ikke også næsten se forventningens glæde stråle ude af øjnene på ham?

Det bedste er gemt til sidst, nemlig kålpølserne, de ligger i min fryser lige nu og venter på at jeg skal lave grønlangkål med kålpølser til, en af mine absolutte yndlingsretter, og du kan læse om hvor nemt det er et lave grønlangkål her. <3

Produkterne fra Slagter Lampe levede op til den gode kvalitet jeg havde forventet af dem, og de smager som jeg husker de også smagte dengang jeg var barn. Til min store glæde oplever jeg at Slagter Lampes produkter de seneste år også har været til at finde i Aarhus, og altså bliver solgt over hele landet.

Skulle du have lyst til at læse lidt om historien bag Slagter Lampe og de fine familietraditioner, så tag et kig på deres side her.

Dette indlæg blev udgivet i Anbefalinger og tagget , , , , , . Bogmærk permalinket.

2 Responses to Anmeldelse af produkter fra Slagter Lampe

  1. Ellen skriver:

    Åh det er de bedste grillpølser. Dem skal vi altid have når vi griller, og hans pålæg er vi også flittige købere af.
    Lampers pølser er bare gode!

  2. Pingback: Grønlangkål med kålpølser | Frøken Annes Køkken

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.