Produkter fra BodyLab

Jeg blev kontaktet af firmaet BodyLab der spurgte mig om jeg ville vælge 5 af deres SuperFood produkter og skrive lidt om det på min blog, eksempelvis hvad jeg kunne finde på at bruge produkterne til. De bad om at jeg gav min ærlige mening til kende da troværdighed var meget vigtigt for dem.

Sige min ærlige mening om noget, jo det tror jeg godt jeg kunne holde til! Jeg sagde ja til aftalen og her er hvad jeg valgte.

WP_005676

Chiafrø, fedtreduceret kokosmel, fedreduceret mandelmel, peanutbutter og kokosolie.

Her har du opsummeringen af hvad jeg har brugt varerne til og hvad jeg syntes om produkterne. Det tiltaler mig at BodyLab prioriterer økologi da 5 produkter jeg har valgt er økologiske. God stil, syntes jeg!

WP_005680(1)

Chiafrøene har jeg brugt i mit gode rugbrød uden surdej, som jeg nu bager helt på rug og slet ikke kommer hvedemel i efter at Tom er kommet ind i mit liv.

WP_005679

Kokosmel som jeg bruger i disse herlige kokosmuffins med hindbær.

WP_005678

Mandelmel som jeg brugte årets mest labre jordbærtærter med marzerinbund.

WP_005682

Peanutbutter er min absolut største guilty pleasure, faktisk vil jeg bare gerne være alene i rummet med dette glas. Basen er dejlig cremet og så er der større crunchy stykker i den helt rette mængde, der gør denne peanutbutter helt perfekt.

I min skrivebordsskuffe på arbejde har jeg altid en pakke knækbrød og et glas god økologisk peanutbutter, så der sidst på eftermiddagen når man er ved at gå sukkerkold så er lykken at snuppe et stykke knækbrød (eller to) med lidt peanutbutter på. Det er også genialt til at få lidt energi på inden man skal til træning, syntes jeg.

Vi ved godt alle sammen at økologisk peanutbutter er bedst, da der i de ikke økologiske er masser af palmeolie og andre ting der er noget bras at få ind i kroppen, ikke? Derfor er denne også et ekstra hit!

WP_005681

Kokosolien er koldpresset og har en god konsistens og ingen bismag. Kokosolien bruger jeg til vores pandekager på linse-og kikærtemel som vi bruger i både det salte og søde køkken. Fordi der ikke er fedtstof i pandekagedejen, så steger jeg pandekagerne i kokosolie da det giver lidt fedme til pandekagerne så de ikke er helt så tørre i konsistensen. Jeg elsker denne kokosolie.

Jeg er helt vild med disse Superfoods produkter fra BodyLab og skal helt sikkert have bestilt noget mere fra deres webshop.

 

 

Dette indlæg blev udgivet i Anbefalinger, Andre hyggerier, Brød og kager, Dessert, Opskrifter og tagget , , , , , , . Bogmærk permalinket.

2 Responses to Produkter fra BodyLab

 1. Jnny skriver:

  Hej Anne
  I den opskrift på muffins står fint malet kokosmel, det troede jeg var alm. Kokosmel, der havde været en tur gennem blenderen, men det er så det fedt reducerede?

  • Anne skriver:

   Hej Jenny

   Til min opskrift på kokos muffins er det fedtreduceret fintmailet kokosmel. I opskriften på kokosmuffins har jeg sat et link (markeret med blå skrift) på ordet kokosmel som fører dig hen til en webshop på det produkt jeg brugte.

   Jeg troede det ville være forklaring nok, men jeg skal nok pæcisere det i opskriften.

   Mange hilsner Anne

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.