Frysetørret estragon

Jeg bliver nødt til at komme med en anbefaling.

Billede0525

Jeg er nu i gang med min anden pose frysetørret estragon fra firmaet Cape Herb & Spice som jeg har købt ved Chas E i Aarhus.

Det er den mest aromatiske og fantastiske estragon jeg nogensinde har smagt. Det er lige før at det er bedre og mere smagfuldt end frisk estragon. Jeg har ikke prøvet andre krydderier fra firmaet, men har til hensigt til at give en prøve. Hvis de bare er halvt så gode til andre krydderier, som de er til estragon, så bliver jeg ikke skuffet.

Jeg bruger for øvrigt også tit min frysetørret estragon i foccaiabrød. Det giver en rigtig fin krydderurt smag. Må lige se om jeg kan får strikket en opskrift sammen på det en dag!

OBS: Indlægget er ikke sponsoreret!

UPDATE 22/04- 2013 Chas E fører desværre ikke længere krydderierne fra Cape Herb & Spice fordi der ikke var nok salg i produkterne! Øv, hvor er jeg sur over at de danske forbrugere kun vil have kvantitet og de mærker de kender!

Dette indlæg blev udgivet i Anbefalinger og tagget . Bogmærk permalinket.

3 Responses to Frysetørret estragon

  1. Pingback: Hverdagens helte (hverdags frikadeller med smag) « Frøken Annes Køkken

  2. Pingback: Pulled Lamb | Frøken Annes Køkken

  3. Pingback: Pulled Lamb | Frøken Annes Køkken

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.