Denne suppe lavede vi til min madaften i madklubben i torsdags, hvor vi lavede asiatisk mad.
Fokus var på at hygge os, så der er ikke billeder af processen, men opskriften skal I ikke snydes for, da den er meget nem at lave.
Til 3 personer til en forret brugte vi:
2 kyllingebryster skåret i tern
2,5 dl kokosmælk
3 dl kyllingefond
2 tsk østerssauce
3-4 friske limeblade (købt på frost hos den asiatiske købmand, fås også som tørre)
2 cm ingefær fint hakket
4 cm galangarod skåret i tynde strimler
2 stænger citrongræs
Frisk hakket chili efter smag
Frisk koriander til pynt
Kog fond og alle smagsgiverne sammen (ikke koriander, det er kun til pynt), når det koger tilsættes kokosmælken og kyllingestykkerne. Kog 2 min til kyllingen ikke er rå længere.
Serveres med koriander som pynt.
Det her er simpelthen verdens nemmeste suppe, og den smager fantastisk sødt, stærkt, parfumeret og krydret samtidigt! En rigtig god suppe at varme sig på i kulden.