Disse friturestegte forårsrulle lavede vi til min madaften i madklubben i torsdags, hvor vi lavede asiatisk mad.
Fokus var på at hygge os, så der er ikke billeder af processen, men opskriften skal I ikke snydes for.
Man kan købe sådan nogle forårsrulle plader på frost hos asiatiske købmænd, tror endda de også findes i en tørret version. Det var en pakke fra frost vi brugte. Der var alt for mange plader i pakken, så selvom den havde været tøet op, så kom den tilbage i fryseren, til mange flere forårsrulle senere.
Fyldet var:
Hakket svinekød svitset med hvidløg, chili, ingefær, soya- og hoisinsauce. Det skal steges tørt, og må ikke være for vådt.
Grønlandske rejer, hakket
Enoki svampe
Bønnespirer
Gulerod i julienne
Tine havde spændende legetøj med i tasken, et julienne jern jeg aldrig har set før, men som straks kom på ønskelisten!
Dyppe saucen til forårsrullerne bestod af følgende der fik et opkog:
Sød chilisauce ( fra flaske)
Soyasauce
Hoisinsauce
Mums, det var bare nogle gode forårsrulle, og jeg fantaserer allerede om at at lave flere! Det var super nemt, selvfølgelig sviner det lidt med frituren, men det er det hele værd!