Tomatchili snegle med pinjekerner og tørret ramsløg

Til vinsmagningens arrangementet på mit arbejde forleden, lavede jeg også disse snegle med spark i.

WP_001175

De var også super nemme at lave for det var bare en simpel pizza dej med fyld.

Fyldet består af en dåse tomat som jeg kogte sammen med masser af chili, og en pose soltørrede tomater i strimler.

????????????????????????????????

Tomatchili saucen der var god tyk, blev smurt ud over den udrullede dej. Ristede pinjekerner blev drysset ud over, sammen med tørret ramsløg, oregano eller basilikum kan naturligvis også bruges!

WP_001173

Og rulle, rulle! Bage i 10-12 min ved 200 grader eller indtil de er færdige! Det var jo nemt! 😀

Sneglene var gode at dyppe i den røde peberfrugt pesto som mine kolleger var så ville med! Haps, haps!

 

Dette indlæg blev udgivet i Opskrifter, Snacks og tagget , , , . Bogmærk permalinket.

2 Responses to Tomatchili snegle med pinjekerner og tørret ramsløg

  1. Pingback: Rød peberfrugt pesto | Frøken Annes Køkken

  2. Pingback: Rød peberfrugt pesto | Frøken Annes Køkken

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.