Køkkenredskaber til små fingre!

Dette indlæg har jeg lovet at lave til Kitchen4Kids, som jeg mødte på MAD- Mit Autentiske Danmark messen i Ridehuset i oktober måned.

Kitchen4Kids har alle mulige dejlige kulørte ting og sager der henvender sig til børn og barnlige sjæle som mig. Det slår mig som kvalitetsprodukter, der holder hvad de lover.

Jeg øjnede muligheden for en julegave til min mindste niece der altid har været en rigtig køkkenskriver. Lige fra hun var helt lille har hun siddet på køkkenbordet og været med til at lave mad. Se lige billedet fra da min søster og jeg lavede dadelkugler, og den lille sveske hjalp til:

k

MAD messen, fik jeg en rigtig god snak med Dorthe der har Kitchen4Kids, og hun blev helt ellevild af at høre om et barn der var vild med at lave mad, så hun gav mig et par små dejskrabere, en skræller og en børnevenlig kniv. Kniven er god at holde på, hånden glider ikke ned over skæret og det er sværere at skære sig på det specialdesignede skær:

WP_000686Eneste betingelse var at jeg skulle skrive et indlæg om hvad vi syntes om dem. Da jeg jo påtænkte redskaberne til en julegave så kunne jeg jo ikke rigtig lave indlægget på forhånd, selvom min 3 1/2 årige niece nok ikke selv læser med, men det kunne jeg risikere at hendes forældre gjorde.

Julen og første halvdel af januar var lidt hektisk for mig, da jeg havde travlt med eksaminer, men jeg fik et billede tilsendt fra min svoger af den lille trutte i gang med at bruge redskaberne, se lige hvor sød hun er:

V__D191

Dorthe jeg ved godt hun ikke holder på skrælleren som du viste mig hun skal gøre, men jeg skal nok instruere næste gang jeg kommer forbi hos min søster! 😉

Niecen er så vild, med især skrælleren, at hun faktisk selv finder den og gulerødder frem når hun er sulten, uden opsyn fra voksne. Min svoger postede i går et billedede på Facebook af hvordan han fandt hende, i gang med skrælleren og en gulerod, mens han havde været ude at skovle sne.

Her til morgen vil alle min mors (den stolte mormor) kolleger med små børn vide hvor man kan købe sådan nogle redskaber der får børn helt frivilligt til, ikke alene at spise grøntsager, men også være med til at tilberede dem. Det var mit wake-up call til at få fingeren ud og skrevet det lovede indlæg!

Jeg kan vist med sikkerhed melde at redskaberne er godkendte af den unge dame, og at de er et hit, og derfor vil jeg anbefale Kitchen4Kids til madinteresserede børn og barnlige sjæle!

 

 

 

Dette indlæg blev udgivet i Anbefalinger og tagget , . Bogmærk permalinket.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.