Italienske pølser på bræt

Her har du en beskrivelse fra min italiensk for grovædere serie.

Til min madaften i madklubben var første ret, et bræt med dejlige italienske pølser, et par af dem havde jeg haft med hjem i en køletaske fra Italien.

WP_003618

Øverst til venstre er det en spegepølse med sort trøffel, fra slagteriet Luiset, som vi besøgte i Italien. Du kan se fotos derfra i Frøken Annes Køkken fotoalbum på Facebook.

Dernæst en dejlig dansk salami med hvidløg og rosmarin fra Hedeagergaard købt på årets MAD messe i Ridehuset.

Lidt grillede artiskokhjerter i olie, et glas fundet bagerst i skabet.

Nederst til venstre er det gode sorte oliven.

En italiensk salami med fennikel købt på et italiensk marked på rådhusparken i Aarhus.

Mens den sidste pølse er en Salama Cotto også fra Luiset, det er en kogt kødpølse der smager meget hen ad sylte.

2014-11-20 18.25.21

Billedet er venligst udlånt af Klidmoster

Til herlighederne blev der serveret italienske taralli også med fennikelfrø, og nogle flade brød ting med neutral smag.

 

 

Dette indlæg blev udgivet i Opskrifter, Snacks og tagget , , , . Bogmærk permalinket.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.