Her har du en beskrivelse fra min italiensk for grovædere serie.
Til min madaften i madklubben var første ret, et bræt med dejlige italienske pølser, et par af dem havde jeg haft med hjem i en køletaske fra Italien.
Øverst til venstre er det en spegepølse med sort trøffel, fra slagteriet Luiset, som vi besøgte i Italien. Du kan se fotos derfra i Frøken Annes Køkken fotoalbum på Facebook.
Dernæst en dejlig dansk salami med hvidløg og rosmarin fra Hedeagergaard købt på årets MAD messe i Ridehuset.
Lidt grillede artiskokhjerter i olie, et glas fundet bagerst i skabet.
Nederst til venstre er det gode sorte oliven.
En italiensk salami med fennikel købt på et italiensk marked på rådhusparken i Aarhus.
Mens den sidste pølse er en Salama Cotto også fra Luiset, det er en kogt kødpølse der smager meget hen ad sylte.
Billedet er venligst udlånt af Klidmoster
Til herlighederne blev der serveret italienske taralli også med fennikelfrø, og nogle flade brød ting med neutral smag.