Humus med karry

Denne humusopskrift har fulgt mig længe og er også at finde i den lille røde bog!

Denne humus bliver sød, blød, salt og lidt stærk og pirrer smagsløgene på en helt særlig måde. Jeg har fået den store kompliment fra et af mine store madidoler, at det er den bedste humus hun længe har smagt! Tak for rosen!

Til en stor portion bruger man:

WP_001222

500g kikærter (udblødte og kogte) Jeg har ofte nogle udblødte i fryseren, så kan man selv vælge om de skal koges til humus eller bare skal bruges til falafler.

6 spsk citronsaft
2 spsk soya
2 spsk tahin (sesampasta)
6 store fed hvidløg
2 tsk karry
2 tsk sukker
2 tsk spidskommen
14 spsk olie, start med at holde igen på olien, du kan altid justere på konsistensen med mere olie
Evt. salt eller mere soya efter smag

Wroom, wroom med en god stabil stavblender. Smag til om der skal mere salt, syre eller sukker i.

Seneste indgik denne humus i dette festmåltid:

WP_001242

Det er humus øverst

Dette indlæg blev udgivet i Opskrifter, Snacks og tagget , , , , . Bogmærk permalinket.

2 Responses to Humus med karry

  1. Pingback: Madbloggere til middag | Frøken Annes Køkken

  2. Pingback: Madbloggere til middag | Frøken Annes Køkken

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.