Denne humusopskrift har fulgt mig længe og er også at finde i den lille røde bog!
Denne humus bliver sød, blød, salt og lidt stærk og pirrer smagsløgene på en helt særlig måde. Jeg har fået den store kompliment fra et af mine store madidoler, at det er den bedste humus hun længe har smagt! Tak for rosen!
Til en stor portion bruger man:
500g kikærter (udblødte og kogte) Jeg har ofte nogle udblødte i fryseren, så kan man selv vælge om de skal koges til humus eller bare skal bruges til falafler.
6 spsk citronsaft
2 spsk soya
2 spsk tahin (sesampasta)
6 store fed hvidløg
2 tsk karry
2 tsk sukker
2 tsk spidskommen
14 spsk olie, start med at holde igen på olien, du kan altid justere på konsistensen med mere olie
Evt. salt eller mere soya efter smag
Wroom, wroom med en god stabil stavblender. Smag til om der skal mere salt, syre eller sukker i.
Seneste indgik denne humus i dette festmåltid:
Det er humus øverst
Pingback: Madbloggere til middag | Frøken Annes Køkken
Pingback: Madbloggere til middag | Frøken Annes Køkken