Postkort fra Kulinarisk Sydfyn 2016

Kender I det at man modtager et postkort længe efter dem der har sendt dem er vendt hjem fra ferie!

Det er hvad dette er, nemlig et postkort fra Kulinarisk Sydfyn 2016.

Den sidste weekend i juni har jeg de sidste 4 år, sammen med dejlige Klidmoster været i Svendborg til nordens største fødevaremarked.

KS1

Som altid var det en stor fornøjelse at være en del af dette fantastiske marked. Jo flere gange vi har været der jo flere har vi lært at kende. Det føles lidt som at vende hjem, til et sted hvor alle kender ens navn.

Fødevareproducenterne der udstiller er så passionerede omkring deres produkter af utrolig høj kvalitet. Selvom jeg bor i landets anden største by, så kan jeg ikke finde så mange specialprodukter samlet på et sted, andet end her i Svendborg til Kulinarisk Sydfyn.

KS2

I år var Klidmoster og jeg blevet inviteret til at holde et oplæg som madbloggere, og trods tekniske udfordringer så gik det faktisk rigtig fint!

kulinarisk-sydfyn-2016-24

Billede lånt af Christina Damgaard!

Tjek Christina Damgaards blog “Noter fra haven og køkkenet – istedet for 1000 små lapper ud, hvor billedet af os er fra og vi giver den som madbloggere der kloger sig på gode råvarer, livet som madblogger og deler smagsprøver ud (peberkagesnegle og romtopf)!

Endnu en gang kan jeg varmt anbefale at små et smut forbi Svendborg til Kulinarisk Sydfyn, også selvom du kommer langvejs fra. Det er en utrolig dejlig oplevelse i meget smukke ramme som Svendborg by udgør.

Se mine indlæg om Kulinarisk Sydfyn fra tidligere år her:

Kulinarisk Sydfyn 2015

Kulinarisk Sydfyn 2014

Kulinarisk Sydfyn 2013

Det har ikke været af ond vilje at postkortet først er nået frem nu, men i modsætning til resten af landet, så har jeg ikke sommerferie i øjeblikket. Tvært i mod arbejder jeg på højtryk i vores højsæson på min arbejdsplads. Der har simpelthen ikke været tid før nu!

Dette indlæg blev udgivet i Anbefalinger og tagget , , . Bogmærk permalinket.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.