Farseret squash

Vældig inspireret af Klidfasters (Klidmosteres diæt-alias) fyldt squash fik jeg lyst til at lave min egen version:

WP_000411

Det startede med:

200g magert oksekød
1 mellemstor squash
1 løg
1 fed hvidløg
1 æg
2 spsk panko rasp (almindeligt kan også bruges)
1/2 rød peberfrugt
1 spsk røget ost i tern
1 tsk kapers
1 tsk timian
Salt og peber efter smag
1 spsk revet emmentaler til gratinering

WP_000407

Squashen flækkes på langs, og indmaden skrabes ud med en ske eller et parisiennejern.

Løg, peberfrugt, hvidløg, kapers og indmaden fra squashen hakkes i minihakkeren, og blandes med farsen, ægget og den røgede ost i tern. Lad farsen hvile i en 1/2 time.

WP_000408

Farsen kommes i den udhulede squash, placeres i et fad med basic tomatsauce og drysses med den revne emmentalerost. Er man interesseret i en mere fedtfattig version, kan de to ostetyper naturligvis undlades.

WP_000409

Farsen der blev til overs kom jeg i to små smurte og raspdryssede ramekiner, og kommer til at udgøre nogle udmærkede madpakker i løbet af ugen.

Hele herligheden bages i ved ca. 200 gader i 25-30 min.

WP_000411

Dertil kogte jeg 1 1/2 dl jasminris, og nu er der dejlig aftensmad til to dage, og til en rugbrødsmad eller to til madpakken. 😀

Dette indlæg blev udgivet i Aftensmad, Opskrifter og tagget , , . Bogmærk permalinket.

One Response to Farseret squash

  1. Pingback: Basic tomatsauce | Frøken Annes Køkken

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.