Glazed Carrots, Peppers and Onions

Dette indlæg er en del af The Memphis Roadhouse experience at home indlægget.

V__F110

Dette er glaserede gulerødder, rød peber og syltede perleløg i en muscavado og senneps glasering. Dette er ikke den helt originale måde som det bliver serveret på, på Memphis Roadhouse, men dette er min fortolkning. Jeg har tilsat de røde pebre og senneppen til glaseringen.

Jeg brugte:

WP_000707

6 små gulerødder
1/2 stor rød peber
1 dl syltede perleløg (friske kan også bruges, hvis det kan skaffes)
2 spsk smør
2 spsk mørk muscavado sukker eller farin
1 spsk sennepspulver
1-2 dl vand

WP_000710

Gulerødderne skælles og skæres på skrå, så skriverne er ca 2 cm brede. Peberfrugten renses og skæres også i stykker på ca 2 cm. Pointen er at gulerødderne og peberfrugterne skal være visuelt ca. lige store, det ser godt ud på den måde.

Find den største pande frem du har, og smelt den ene spsk smør. Kom først gulerødderne i, lad dem lige stege lidt, uden at blive brune. Tilsæt en sjat vand, og kog gulerødderne halvt møre.

WP_000721

Når vandet næsten er kogt ind, tilsæt sennepspulveret og og sukkeret. Rør rundt, tilsæt så peberfrugterne og en sjat vand mere.

WP_000722

Når peberfrugterne er møre og vandet igen er kogt næsten ind kan man slukke for blusset, og lade retten vente til den skal serveres, eller også fortsætter man.

WP_000723

Det gøres ved at tilsætte den sidste spsk smør sammen med perleløgene. Når det hele er en lidt klistret masse uden ret meget vand ved, er retten færdig.

Jeg syntes ret godt om senneppen i denne glasering, da det giver et lille kick til det ellers lidt søde-i-søde ret, med gulerødder og sukker.

Denne ret kan jo bruges som tilbehør til mange ting, og er godt selv om vinteren, da den består af ingredienser som man altid kan få.

Dette indlæg blev udgivet i Aftensmad, Opskrifter og tagget , , , , , . Bogmærk permalinket.

One Response to Glazed Carrots, Peppers and Onions

  1. Pingback: Grønlangkål med kålpølser | Frøken Annes Køkken

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.